Hoppa till innehåll

Energiberäkningar för bygglov

Letar du efter en pålitlig och kunnig partner för att utföra energiberäkningar för ditt bygglov? Då har du kommit rätt!

Vi kan energiberäkningar

Vår erfarna personal är väl bekant med alla gällande lagar och regler för energikrav för bygglov och vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa och pålitliga tjänster till våra kunder. Vi har utfört energiberäkningar sedan 2008 då kraven införts och har erfarenhet av att räkna på alla typer av byggnader. Vi är måna om att ni ska klara energikraven och kan ge förslag på effektiva förändringar om det skulle behövas.

Snabbt och enkelt

För din del är det enkelt. Du skickar underlaget och efter några dagar får du en trevlig och enkel rapport med just de uppgifter som behövs för bygglovet. Vi kan räkna på vanliga villor med lösvirke och frånluftsvärmepump eller spännande arkitektritade konstverk som nya konstruktionsmaterial och spännande energilösningar. För beräkningarna används godkända programvaror som säkerställer att din byggnad uppfyller alla relevanta energikrav.

U-värdesberäkningar

Ni kanske bygger ett Attefallshus? Då behövs bara en U-värdesberäkning och det gör vi såklart också.

Till ett fast pris

Energiberäkningar för villor till fasta priser, de flesta kostar runt 3200 kr inkl moms, fråga gärna om just ditt hus.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig med energiberäkningar för ditt bygglov. Vi ser fram emot att arbeta med dig för att säkerställa att ditt byggprojekt uppfyller alla nödvändiga energikrav och blir en framgångsrik och hållbar investering för framtiden.

liten söt blomma

Villkor energitjanster.pdf