Hoppa till innehåll

Om oss

Ett litet företag med stort engagemang

Energiexpertis Sverige AB är ett konsultföretag med lång erfarenhet och bred kompetens inom energi, fastighetsförvaltning och beräkningar med sätet i Gagnef, mitt i Dalarna.

Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att minska kostnader och spara vår gemensamma miljö. Alla kan göra något, oavsett om det är i industrin, i hemmet eller på företag. Vi hjälper er!

Energiexpertis har ett personligt engagemang i alla uppdrag och är en pålitlig partner år efter år. Idag innefattar våra kunder allt från enskilda villaägare till samarbeten med några av Sveriges stora bygg- och fastighetsbolag.

Energiexpertis hjälper våra kunder med allt inom energi, från nybyggnation av villor till beräkning och energibesiktning av flerbostadshus och anläggningsprojekt.  Inget uppdrag är för stort eller för litet åt oss!

Vi utgår från centrala Dalarna och tar oss an uppdrag i Dalarna och i angränsande län. Och nybyggnadsberäkningar görs över hela Sverige.

Petter Börjesson startade Energiexpertis 2014 och efter mer än 20 års erfarenhet inom energi och fastighetsbranschen, hjälper han och anpassar tjänsterna utifrån kundernas behov och önskningar.

Petter är energiingenjör och certifierad energiexpert, kompletterat med utbildningar som värmekamerainspektion, överlåtelsebesiktning osv. Har lång erfarenhet i branschen och en bredd i tidigare erfarenheter som bland annat högskolelärare, projektledare på fjärrvärmebolag, energirådgivare, fastighetsingenjör, VD på bostadsbolag, Teknisk chef på kommun osv.